Breng de herfst naar de woonkamer

De herfst naar de woonkamer brengen, hoe doet u dat? We hebben een paar tips voor u op een rij gezet waarmee u uw woonkamer geheel in herfstsfeer kan neerzetten.

loungenKleed uw meubels aan

Met het koudere weer in de herfst en de natte dagen is het fijn om thuis te komen in een warme en knusse woonkamer. Maar hoe zorgt u er nu voor dat het zo warm en knus is? Bij Dusk till Dawn zijn wij een groot voorstander van de plaid. Een plaid gebruikt u als deken wanneer u op de bank zit. Niet alleen is zorgt het voor warmte, maar het zorgt er gelijk voor dat het gezellig is in huis. Het opbergen van een plaid is geen probleem; u kunt deze gemakkelijk opvouwen en over de rug- of armleuning van uw bankstel plaatsen.

Een andere manier om het knusse herfstgevoel naar uw woonkamer te brengen is om gebruik te maken van schapenvachten. U kent ze misschien wel als vloerkleed. Daar zullen ze zeker niet misstaan voor lekkere warme voeten. Wist u echter dat u schapenvachten ook op uw meubels kan gebruiken? Leg een schapenvacht bijvoorbeeld op het zitvlak van uw bank of stoel. Dit zorgt voor extra warmte en het textuur van de vacht geeft een knusse sfeer. U kunt tevens schapenvachten gebruiken voor de rugleuning van uw (eetkamer)stoel. Dit maakt de rugleuning niet alleen zacht, maar geeft ook warmte.

Gebruik sierkussens

Het gebruik van kussens is nog een manier om een gezellige sfeer te creëren en de herfst naar de woonkamer te brengen. Plaats sierkussens verspreid over uw bank(en) en stoel(en). Kies bij het uitzoeken van sierkussens kussens in de kleuren van uw bank of warme kleuren welke goed passen bij uw bank. Naast de kleur van uw kussens kunt u ook met de structuur van uw kussens een bepaalde sfeer creëren. Een satijnen afwerking geeft een chique sfeer, waar een koeienhuid of schapenvacht textuur zorgt voor een knusse uitstraling.

herfst naar de woonkamerHerfst naar de woonkamer met licht en warmte

Heeft u een houtkachel? Perfect. Dan kunt u gelijk al een herfstsfeer creëren. Mocht u geen houtkachel hebben, is dat geen probleem. Creëer herfstsfeer door middel van het gebruik van kaarsen. Denk hierbij aan waxinelichtjes in glazen houders, maar ook stompkaarsen op een houten plank. Vergeet niet, wanneer u kaarsen gebruikt, deze niet zonder toezicht achter te laten.

De laatste tip die wij u willen meegeven is dat u letterlijk de herfst van buiten naar de woonkamer kan brengen. De herfst staat bekend om zijn prachtige gekleurde bladeren. U hoeft maar naar buiten te gaan en u ziet de prachtige bladen aan de boom of al op de grond liggen. Deze bladeren kunt u uitstekend gebruiken om een herfsttafel mee te maken. Mocht u dan toch buiten zijn, neem dan gelijk een paar dennenappels mee. Deze kunt u samen met de bladeren gebruiken om de houten plank met stompkaarsen te decoreren.

Als u nét dat extra stapje wilt nemen, decoreer dan ook met pompoenen of kalebassen. Deze hebben in de meeste gevallen al de mooie herfstkleuren en kunnen overal in de woonkamer geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van kleine pompoenen op uw tv-meubel naast de tv.

Met deze tips brengt u de herfst naar de woonkamer. Hoewel het in dit seizoen buiten soms nat en koud kan zijn, kunt binnen een warme en gezellige sfeer creëren.

Bent u nog opzoek naar woonkamerartikelen voor herfst? Bekijk dan eens onze Dusk till Dawn woonkamercollectie. Bent u niet zeker van bijvoorbeeld welk structuur schapenvacht(kussen) u het beste kunt aanschaffen, schroom niet om contact op te nemen met onze experts.

Onze woonkamercollectie

, , , , ,

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.