Hoe brengt u de herfst in uw badkamer

De herfst komt eraan! Het is niet te missen dat het weer buiten kouder wordt en de dagen korter worden. Daarom is het tijd om het binnen extra gezellig te maken! Vaak wordt hierbij de badkamer en het toilet vergeten, terwijl we tijdens de koudere periodes vaak wat langer douchen of iets vaker in bad gaan. Maak daarom uw badkamer klaar voor de herfst met de volgende tips!

Gebruik herfst geuren

Geur roept sterke associaties op. Gebruik dit dan ook om de badkamer een warm gevoel te geven. Denk hierbij aan een bad met een heerlijke geurolie of met aroma diffuser naast het bad. Dit beetje extra geeft gelijk het idee van wellness. Bij herfstgeuren kunt u denken aan kaneel, cranberry, patchoeli, sinaasappel en sandelhout. Deze geuren zijn ook in de badkamer te brengen door bijvoorbeeld potpourri te maken, gebruik maken van badzout of branden van een stokje wierook. Hiermee ruikt het hele huis straks naar de herfst!

Gebruik herfstige kleuren

Een andere manier om de herfst in uw badkamer te brengen is om te werken met kleur. Denk aan een prachtig bos of park in de herfst en de kleuren die u daar vindt. In de badkamer kunnen deze kleuren ook verwerkt worden. De belangrijkste herfst kleuren zijn dan: geel, oranje, goudbruin en rood.

U hoeft zich niet aan deze kleuren te houden om een warme sfeer te creëren in uw badkamer. Het contrast wordt mooi in combinatie met neutrale kleuren. Zoals taupe, antraciet, beige of fris wit. Ook de Dusk till Dawn handdoeken in deze kleuren kunnen hieraan bijdragen.

Om echt fanatiek te zijn kunt u één muur in de badkamer verven in een herfstige kleur. Maar er zijn makkelijkere manieren om zonder verven de herfst in uw badkamer te brengen.

Plaats een andere badmat of douchegordijn

U kunt gemakkelijk met producten in uw badkamer variëren per seizoen. In de herfst, winter, lente of zomer heeft altijd een passend interieur. Denk dan bijvoorbeeld aan het verwisselen van een douchegordijn met de warme herfstkleuren. Uw badmat kunt u ook gemakkelijk verwisselen per seizoen om dan nu de warmere herfstkleuren in uw badkamer te brengen. Dusk till Dawn heeft ook een collectie badmatten, gebruik dan de warmere kleuren ivoor of antraciet.

Creëer extra warmte door gebruik te maken van de verwarming

Nu u weet hoe u met herfstgeuren en herfstkleuren de herfst naar uw badkamer kan brengen, wilt u ook zorgen dat naast de herfstsfeer het fysiek warm wordt in uw badkamer. Zorg ervoor dat u uzelf na het douchen of baden met een knusse warme handdoek kunt afdrogen. Dit doet u simpelweg door uw handdoek voor de tijd op te warmen op de verwarming.

Zorg voor een gezellige badkamer

Met deze tips brengt u de herfst in uw badkamer, met de gezelligheid en warmte die erbij komt kijken. Uw badkamer wordt zoals de andere kamers in uw woning een heerlijke plek om te ontspannen. De Dusk till Dawn collectie aan badkamerartikelen zal u een handje helpen om het herfstgevoel te creëren. Kom maar op met de herfst!

Bekijk hier onze gehele badkamer collectie

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.