Hoe brengt u de herfst in uw badkamer

De herfst komt eraan! Het wordt zo langzamerhand weer kouder buiten en de dagen worden steeds korter. Tijd dus om het binnen extra gezellig te maken! Hierbij wordt vaak de badkamer en de toiletruimte vergeten, terwijl we tijdens de koudere periode toch langer douchen of vaker in bad gaan. Maak daarom ook uw badkamer herfst-klaar met deze leuke tips!

Maak gebruik van herfstige geuren

Met geur kunnen we sterke associaties oproepen. Het is daarom een makkelijke manier om de herfst en een warm gevoel in badkamer te krijgen. Gebruik bijvoorbeeld een heerlijke geurolie in bad of de stoomcabine. Dit brengt ook meteen een extra wellness gevoel! Echte herfstgeuren zijn bijvoorbeeld sinaasappel, kaneel, patchouli en sandelhout. Deze geuren kunt u ook makkelijk in de badkamer brengen door af en toe een stokje wierook te branden of een eigen potpourri te maken. Zo ruikt de rest van uw huis ook heerlijk naar de herfst!

Gebruik echte herfstkleuren

Stelt u zich eens een mooi bos in de herfst voor, met alle prachtige kleuren. Deze kleuren kunt u ook heel goed in uw badkamer verwerken. Echte herfstkleuren zijn:

  • Rood
  • Oranje
  • Bruin
  • Geel

Natuurlijk hoeft u het niet alleen bij deze kleuren te houden om een fijne en warme ruimte te creëren. In combinatie met neutrale kleuren zoals wit, beige en taupe geeft u de warme kleuren een mooi contrast. Vind u het niet erg om te verven? Misschien kunt u één muur in de badkamer in één van deze kleuren verven. Geen zin om te verven? Er zijn gelukkig ook makkelijkere manieren om de herfst in de badkamer te brengen.

Verwissel uw douchegordijn en badmat

In de badkamer zijn veel producten die u makkelijk per seizoen kunt wisselen. Zo heeft u elk seizoen de sfeer die er perfect bij past. Heeft u een douchegordijn? Het is belangrijk deze regelmatig te wassen. Dan is de wisseling naar de herfst het perfecte moment om een douchegordijn met warme kleuren op te hangen. Een ander product dat u ook heel gemakkelijk kunt wisselen, is de badmat. Kies in de lente en de zomer voor een frisse kleur, maar wissel de badmat in de herfst naar een warmere kleur.

Hang uw handdoeken aan de verwarming voor extra warmte

Met geur en kleur kunt u zo dus heel gemakkelijk de herfst naar binnen halen en een warme en fijne ruimte maken. Nu is het natuurlijk ook fijn wanneer u de warmte fysiek kunt voelen. Hang uw handdoeken daarom eens aan de radiator, zodat u zichzelf na het baden of douchen kunt afdrogen met een heerlijk warme handdoek.

Breng de gezelligheid in de badkamer

Door bovenstaande tips kunt u dus makkelijk de herfst en daarmee de warmte en gezelligheid in de badkamer brengen. Belangrijk hierbij is om voor een comfortabele en fijne ruimte te zorgen. Een ruimte waar u zich heerlijk kunt ontspannen, wanneer het buiten steeds kouder wordt! Vergeet ook de andere accessoires niet, deze kunt u ook heel makkelijk verwisselen! Denk hierbij aan de bekerhouder voor uw tandenborstel, het badzout en de wasmand. Laat de herfst maar komen!

 

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.