Bezoek aan de sauna: ontspannen en uitrusten

Iedereen heeft wel eens een ontspannen moment voor zichzelf nodig. Even bijkomen na een lange dag werken of je hoofd leegmaken na een drukke, stressvolle week. De ene persoon gaat graag een rondje hardlopen om tot rust te komen, de ander geniet ervan om even helemaal niks te doen. Wat dacht u van het creëren van een ontspannen wellness moment voor uzelf in eigen huis of een bezoek aan de sauna?

Wellness moment

badjas + badslippers sauna

U kunt uw eigen wellness moment thuis regelen: vul een warm bad met badzout, leg zachte handdoeken klaar en u bent klaar om te genieten van een rustig, relaxed moment voor uzelf.  Na afloop hoeft u zich alleen maar even af te spoelen en een zachte badjas aan te trekken om vervolgens in alle rust na te genieten van het ontspannen gevoel in uw lichaam.

Bezoek aan de sauna

Naast dat u thuis een wellness kunt nabootsen, kunt u ook lekker naar de sauna gaan. De sauna heeft als doel om volledig te ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk. Bovendien wordt het sociale karakter van de sauna steeds belangrijker: bijkletsen met vrienden onder het genot van een hapje of drankje zorgt ook voor ontspanning. De sauna is niet alleen goed om te ontspannen, maar een bezoek aan de sauna is ook goed voor je gezondheid. Niet alleen wordt u beter bestand tegen temperatuurwisselingen, een bezoek aan de sauna verlicht ook gewrichts- en spierpijn. Door de wisselwerking van opwarmen en daarna weer goed afkoelen, werkt uw lichaam aan een betere weerstand. Bovendien zou het relaxen een positief effect kunnen hebben op uw stresslevel.

Dusk till Dawn wellness artikelen

In onze collectie vindt u rustgevende wellness artikelen, voor in de sauna of een wellness dagje in huis. Zo creëer je met ons badzout in verschillende geuren een ontspannen momentje voor jezelf. Na je relax moment trek je de heerlijke zachte Dusk till Dawn badjas aan samen met de bijpassende badslippers gemaakt van zachte 100% katoen kwaliteit. U kunt er ook voor kiezen om je in te wikkelen in onze zachte douchelakens. Kortom, de ideale producten voor een wellness moment voor uzelf.

badzout sa

 

, , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.