Begin het nieuwe jaar goed! Maak van uw bed een hotelbed

Het ultieme luxegevoel is volgens ons een fris en strak opgemaakt hotelbed. Zo eentje waar u na een lange dag het liefst direct induikt. Maar hoe brengt u die luxe over naar uw eigen slaapkamer? Wij geven u enkele tips.

 

Sierkussens

Een bed vol met kussens ziet er natuurlijk luxe en comfortabel uit, daarnaast staat het erg gezellig. Let op dat u er niet te veel neerlegt, de regel is om maximaal drie sierkussens te gebruiken. Leg twee sierkussens voor de gewone kussens en maak het af met nog een kleinere sierkussen in het midden.

 

Kwalitatief beddengoed

nachtrustbij het uitzoeken van beddengoed is het belangrijk goed rekening te houden met de kleuren die u gebruikt in uw slaapkamer. Het is zonde wanneer u alle kleuren op elkaar hebt afgestemd en dan voor het gemak uw oude, niet bijpassend beddengoed gebruikt. Ook is het materiaal belangrijk. Koop niet zomaar beddengoed, maar kijk goed naar het materiaal en de kwaliteit. Koop bij voorkeur een satijnen dekbed. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, en voelt hoogwaardig aan.

 

Bedsprei

Een sprei over uw bed leggen, maakt uw slaapkamer echt af. Het geeft uw bed een deluxe uitstraling en zorgt voor meer warmte in de slaapkamer. Kies voor een Dutch Deluxe Design sprei van Dusk till Dawn en u hebt echt een aanvulling op de styling van uw slaapkamer. Maak uw bed strak op met een moderne sprei of leg de sprei losjes over uw deluxe dekbedovertrek. Bestaat uw slaapkamer vooral uit neutrale kleuren? Voeg dan wat extra’s toe met een sprei in een contrasterende kleur.

 

Maak uw bed elke ochtend op

U zult nooit de luxe van een hotelbed ervaren als u niet elke ochtend uw bed opmaakt.  Bovendien kunt u vervolgens elke avond een strak opgemaakt bed induiken en gaat u een rustgevende nachtrust tegemoet. Maar er is nog een fijne bijkomstigheid. Met het opmaken van uw bed heeft u namelijk al uw eerste succes van de dag behaald, waardoor u meer voldoening zult halen uit de rest van uw dag.

 

VRAGEN

Heeft u nog vragen over de leveringen en/of openingstijden rondom de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)621 – 25 06 83 of stuur een mail naar klantenservice@dusk-dawn.nl. Wij helpen u graag!

,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.