Bamboe beddengoed

Bamboe beddengoed wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt. Hier zijn enkele feitelijke redenen waarom bamboe beddengoed een goede keuze is:

1. Milieuvriendelijk: Bamboe is een snelgroeiende plant die in korte tijd volgroeid is. Het heeft geen bestrijdingsmiddelen of kunstmatige irrigatie nodig om te groeien, waardoor het een duurzame keuze is. Bovendien absorbeert bamboe meer kooldioxide en produceert het meer zuurstof dan veel andere planten, wat bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

2. Ademend vermogen: Bamboe stof is zeer ademend en helpt het lichaam op een natuurlijke manier af te koelen. Het heeft een uitstekend vochtregulerend vermogen, waardoor het zweet snel absorbeert en verdampt. Dit maakt bamboe beddengoed ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor oververhitting tijdens de nacht.

3. Antibacterieel en hypoallergeen: Bamboe heeft van nature antibacteriële eigenschappen. Het bevat een stof genaamd “bamboe kun”, die de groei van bacteriën remt en geurtjes voorkomt. Hierdoor blijft bamboe beddengoed frisser en hygiënischer gedurende langere tijd. Bovendien is bamboe van nature hypoallergeen en bestand tegen huismijt, wat het een goede keuze maakt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

4. Zacht en comfortabel: Bamboe beddengoed voelt zijdezacht aan op de huid en wordt vaak vergeleken met kasjmier of zijde. Het heeft een soepele textuur en voelt koeler aan dan katoen. Dit zorgt voor een comfortabele en rustgevende slaapervaring.

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.