4-Seizoenen en All-Year dekbed: hoe zit het nou precies?

Als u op zoek gaat naar een nieuw dekbed komt u veel verschillende termen tegen. De meeste verwarring ontstaat bij de termen 4-Seizoenen Dekbed en All Year Dekbed. Dit is niét hetzelfde. Wij vertellen u in dit blogbericht hoe het zit!

4-seizoenen dekbed (dubbel dekbed): een geschikt dekbed voor elk seizoen

Het dekbed bestaat uit twee delen: een dikker herfst dekbed en een dunner zomer dekbed. Deze dekbedden zijn los van elkaar te gebruiken en worden in de winter vaak samen gebruikt door de delen met de drukknopen of ritssluiting van de twee dekbedden aan elkaar te maken. Zo heeft u in elke seizoen een geschikt dekbed. Het voordeel is tevens dat u de delen niet het hele jaar gebruikt waardoor u er 1 kunt wassen of op kunt bergen tot dat u het nodig heeft.

All Year Dekbed (enkel dekbed): een dekbed voor het hele jaar

Een all year dekbed is één dekbed. Het bestaat maar uit één deel. Een all year dekbed is meestal net zo dik gevuld of zelf dikker dan het herfstdeel van een 4-seizoenen dekbed. Voor veel mensen is dit in de lente en zomer veel te warm, daarom gaan de meesten voor de andere variant. Een all year of enkel dekbed is geschikt voor mensen die liever geen twee dekbedden op elkaar gebruiken in de winter, maar 1 dekbed willen. vaak is het wel nodig om er een dunner zomer dekbed bij aan te schaffen.

Het is dus even goed opletten wanneer u op zoek bent naar een dekbed. Het is een wezenlijk verschil! Bij Dusk till Dawn voorkomen we die verwarring liever. Bij ons maken we onderscheid tussen een 4-Seizoenen dekbed en een All Year dekbed. Zo weet u zeker of u een enkel of ‘dubbel’ dekbed heeft!

Hopelijk hebben we het op kunnen helderen. Mocht u toch nog vragen hebben, maak dan gebruik van onze contactmogelijkheden om dit met ons te bespreken.

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.