Waarom het wél goed is om ‘s ochtends uw bed op te maken

Waar doet u nou goed aan: uw bed wel opmaken óf juist niet? Wij hebben het voor u uitgezocht en geven u dé redenen om uw bed wel op te maken!

Maak uw bed wel op!

Wij kregen heel vaak de vraag of het nou wel óf niet goed is om ‘s ochtends het bed op te maken voordat men de deur uitgaat. En daarom hebben wij het voor u uitgezocht! Het blijkt namelijk dat het wél een goed idee is om uw bed op te maken voordat u weggaat van huis. Niet bij iedereen zit het opmaken van hun bed in de routine. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 59% van alle mensen hun bed niet opmaken. En nu vraag u zich vast af hoeveel procent hun bed dan wel netjes achterlaat. Nou, dat is maar 33%.

Voordelen van opmaken

Terwijl er uit onderzoek is gebleken dat van de mensen die hun bed elke dag netjes opmaken, maar liefst 71% zich gelukkiger voelt! Naast het gelukkiger voelen, sporten ze vaker én slapen ze beter. Dus, hoeveel redenen heeft u nog meer nodig om uw bed morgen netjes op te maken? En mocht u nou opzoek zijn naar een extra reden om u bed op te maken? Bekijk dan eens deze onze Deluxe dekbedovertrekken of hoeslakens.

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.