6 dingen die uw slaapkamer minder deluxe kunnen maken!

Heeft u telkens wanneer u in uw slaapkamer bent het gevoel dat deze nog niet af is? Klopt er iets niet, maar weet u niet wat het is? Onderstaande dingen worden vaak fout gedaan als het gaat om de inrichting van de slaapkamer. Wellicht komt u er door dit lijstje achter wat u kunt veranderen om het wel te laten kloppen en uw slaapkamer meer deluxe laten overkomen.

1. Geen kunst
De eerste plek waar u kunst ophangt in huis is meestal de woonkamer. Bij de slaapkamer wordt dit regelmatig vergeten. Ondanks dat uw slaapkamer geen publieke ruimte is, verdient het dezelfde aandacht als de woonkamer en mag kunst niet ontbreken. Er is niks fijner dan wakker worden met uitzicht op uw mooiste kunstwerk toch?

2. Geen sfeerverlichting
De eerste lamp die u ophangt is meestal de hoofdverlichting. Dit is handig, maar meestal niet zo sfeervol. Zorg daarom voor een goede afwisseling tussen hoofd- en sfeerverlichting. Een hele simpele manier om sfeerverlichting toe te voegen is door een wandlamp of tafellamp bij uw bed.

3. Formaten kloppen niet
Wanneer meubels te groot of te klein zijn oogt een ruimte uit balans. Een grote ruimte vullen met allemaal kleine en iele meubels kunt u beter niet doen, en andersom ook niet. Wilt u een beter beeld krijgen van of de meubels die u wilt aanschaffen de juiste afmetingen hebben? Pak een rol tape en boots hiermee de omtrek van het meubelstuk na.

4. Rommel
Die perfecte slaapkamer die u op Instagram zag zult u nooit kunnen bereiken wanneer er overal rommeltjes rondslingeren. Zorg ervoor dat uw spullen een vaste opbergplek krijgen. Heel handig is bijvoorbeeld een bed met opbergruimte. Denk ook aan nachtkastjes met opbergruimte, een mooie mand of hangende kasten.

5. Verkeerd beddengoed
Mooi beddengoed wordt nog vaak vergeten, en dat terwijl we bijna één derde van de tijd in bed doorbrengen. Uw slaapkamer kan er nog zo mooi uitzien, als uw dekbedovertrek goedkoop oogt, zal u nooit de perfecte slaapkamer hebben. Vooral belangrijk is de uitstraling ervan.

6. Te veel kussens op bed
Kussens op bed staan erg gezellig, maar let op dat u er niet te veel neerlegt. Het moet niet zo zijn dat u door de kussens uw bed niet meer ziet. Een goede richtlijn is twee gewone kussens en één ertegenaan in het midden.

Voor meer informatie over het inrichten van uw slaapkamer, vraag het onze specialisten.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.