3 BADKAMER TRENDS IN 2022

Het nieuwe jaar is deze maand begonnen. In dit blogbericht hebben we de voornaamste badkamertrends voor 2022 op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar uw badkamer aan moet voldoen zodat deze eigentijds blijft en voldoet aan de trends van 2022.

 

1.Gekleurde voegen

Het bestaat echt, voegenverf. Dit is een subtiele manier om een gezellig kleurtje in de badkamer aan te brengen. Zijn roze, blauwe of gele tegels bijvoorbeeld net iets te heftig voor u? Dan kunt u voor voegen in deze kleur kiezen!

 

2. Slaapkamer en badkamer in één

Eén van de meest opvallende trends voor komend jaar is het samenbrengen van de slaapkamer en badkamer. Dat klinkt misschien een beetje onwennig, maar eigenlijk is het helemaal niet raar. Zowel de bad- als slaapkamer zijn dé ruimtes bij uitstek om tot rust te komen. Waarom zou een combinatie dan niet mogelijk zijn?

 

3. Goud en koper als trendsetters

Koperen en gouden kranen zijn niet alleen een ontwikkeling in badkamers waar gekleurde tegels worden gebruikt. Het levert namelijk ook de mooiste effecten op in neutralere ruimtes. Vorig jaar was mat zwart helemaal hip. Komend jaar zien we meer koper en goud terug.

 

VRAGEN

Heeft u nog vragen over de leveringen en/of openingstijden rondom de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)621 – 25 06 83 of stuur een mail naar klantenservice@dusk-dawn.nl. Wij helpen u graag!

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.